Безперервний рух вперед і самовдосконалення – запорука професіоналізму та успіху. Саме тому викладачі кафедри права постійно підвищують свою кваліфікацію в різних формах. Зокрема, 16 лютого 2023 року доктор юридичних наук, професор Герц А.А. та кандидат юридичних наук, доцент Лагойда Т.В. прийняли участь в зустрічі на тему «Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника», що проходила в онлайн режимі. Організатором заходу виступив навчальний центр «PROFI CLUB».
Своїм практичним досвідом ділилась Ольга Бранчук, державний інспектор з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державний аудитор системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок. Питання, що піднімалися, є не лише важливими для кожного з нас як споживача, а й нормативно врегульовані і мають міжгалузевий правовий характер. Під час заходу було обговорено різні аспекти практичної реалізації новел законодавства, які врегульовують інформування споживачів щодо харчових продуктів.