ВИПУСК 2024

8 липня відбувся четвертий випуск бакалаврів за спеціальністю “Право” Хмельницького національного університету.

Відкрив урочистий захід ректор ХНУ  Сергій МАТЮХ, вітаючи бакалаврів-правників з визначною подією.

Із теплими привітаннями та напутніми словами до випускників звернувся і декан факультету міжнародних відносин і права ХНУ Віталій ТРЕТЬКО.

З урочистою промовою виступив завідуючий кафедри права ХНУ Микола ВАВРИНЧУК, наголошуючи на тому, що викладачі завжди раді зустрічати у своїх стінах університету випускників.

Найщиріші вітання висловив  гарант другого магістерського рівня освіти кафедри права ХНУ, професор кафедри права Олександр ПУНДА. Привітала випускників зі святом і куратор студентів, доцент кафедри права ХНУ Світлана ЛУЧКОВСЬКА.

Дипломи бакалавра  вручали ректор ХНУ Сергій МАТЮХ, декан факультету міжнародних відносин і права Віталій ТРЕТЬКО,  завідувач кафедри права  Микола ВАВРИНЧУК  та куратор групи ПРАВО-20-1 Світлана ЛУЧКОВСЬКА.

Всього ступінь бакалавра за спеціальністю Право отримало 22 студента

Приємно відзначити, що плідна співпраця студентів та викладачів сприяла тому, що чотирнадцять випускників завершили навчання на відмінно та отримали грамоти і дипломи «бакалавра» з відзнакою:

 Богдана АБРАМЕНКО, Анна БЕСПАЛА, Олександра БРУСЕНЦОВА, Максим ВИСОЦЬКИЙ, Світлана ГЕРУН, Аліна КЕРЕКЕША, Вікторія МОРОЗ, Руслана РЕШЕТАРЧУК, Анастасія САЧКО, Аліна СТАНІСЛАВОВА, Анна СТРЕНІЦЬКА, Богдана ТЕЛЕБЕЙ, Ольга ЧОРНОБАЙ, Юлія ЯНЮК.ВІРИМО У НАШИХ ВИПУСКНИКІВ!  БАЖАЄМО ПРОФЕСІЙНИХ УСПІХІВ У РОЗВИТКУ ТА РОЗБУДОВІ УКРАЇНИ!